Det elektriske hjul – Fladen Maxximus e 3.0 - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Det elektriske hjul – Fladen Maxximus e 3.0

Skærmbillede 2017-08-04 kl. 19.49.55

Alle har prøvet det…….en lang hård dag på turbåden eller i småbåden hvor de 500 grams pirke bare bliver hårdere og hårdere at trække op til overfladen og armene bliver tungere og sjældent sete tricks med venstrehåndsindspinning afprøves.

Men nu er det slut ! Fladen Fishing har netop lanceret deres topmodel indenfor elektriske hjul. Hjulet bærer Fladens luxusbetegnelse Maxximus e 3.0 og det kan nok være man får lidt for pengene her: En rå hjulkasse omkranser hjulet, hvor det er lykkedes at holde vægten nede på imponerende 1630 g. Hvis du dyrker fiskeri på rigtig dybt vand i norskerenden eller længere nordpå, hvor dybderne hurtigt kommer op på +300 M, vil du nyde godt af dette hjul. Den elektriske indspinning giver et mere effektivt fiskeri, da det nu blot er en formalitet lige at tjekke agnen, selvom den er nede hvor lyset ikke når frem.

Der er heller ikke sparet på detaljerne for grejnørderne, der er til små LCD-displays og knapper. Hjulet rummer mange muligheder for programmering, hvor det mere ligner en mindre downrigger, da der både er jig-funktion, variabel indspinning, indstilling til favoritdybde osv osv.

Husk at få købt rigeligt med line sammen med hjulet – for eksempel rummer det let 1200 meter 0,28 fletline, men til gengæld skal det heldigvis ikke køres på med håndkraft.

Hjulet tilsluttes via et kabel til et tilgængeligt 12 V batteri og så er det ellers bare om at trykke på knappen, når der skal rulles ind. Et fuldt opladet batteri i en pæn størrelse holder ca. til 24 timers fiskeri.

LÆS OGSÅ:
Nye trollingstænger og hjul fra Rhino

Flere data om hjulet kan ses her hvor man også kan læse om lillesøsteren e 2.0 http://fladenstore.se/rullar-spon/elrulle/

Skærmbillede 2017-08-06 kl. 18.28.55

På billedet her har hjulet bevist sit værd på 10-graderen

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.