Smart rengøring lige ved hånden - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Smart rengøring lige ved hånden

TEC 7 Power WipesLet hurtig rengøring er ikke noget der altid er nemt, når der arbejdes med småbåden eller børnene er med på fladfiske-tur, hvor der ofte kommer til at være sandorme-snask overalt. Vi har ledt efter en løsning til at fjerne fiske-slim, fiskeblod oliepletter og ikke mindst noget der på en let hurtig måde også kan rense hænderne for olie og genstridig snavs, når der samtidigt arbejdes med den kridhvide glasfiber.

På smaabaadsnyt har vi haft lejlighed til at teste Power Wipes fra TEC 7, der er rengøringsservietter påført et rengøringsmiddel, der fjerner genstridigt snavs. Renseservietterne kommer i en smart beholder, hvor man kan tage en eller flere servietter ud ad gangen.

Vi glæder os især over tilgængeligheden ved disse servietter, det er supersmart de er lige ved hånden og man bare trækker det op af beholderen man har brug for. Vi har for eksempel brugt dem ved montagearbejde af transducer, hvor der arbejdes med beskidt kabeltrækning og efterfølgende med mere rent arbejde i kabine og cockpit – hvor rene hænder og et rent kabel er at foretrække.

Servietterne har også været med på fisketuren og her fjerner let skæl og andet skidt der ikke lige så let skylles af med rent vand ……..og så sparer man ikke mindst tid når man er i havn igen og familien venter.

Produktet er set hos Marine Proshop og du kan læse mere her

LÆS OGSÅ:
Se Lowrance-nyheder på Boat Show

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.