Bandy Stick – “Apex” til halv pris - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Bandy Stick – “Apex” til halv pris

Ingen tvivl om at Apex fra Hotspot Lures igennem årene har bevist deres værd i den helt store skala, når der i hele Norden skulle jages havørreder og laks.

Smaabaadsnyt har i samarbejde med http://www.trollingcenter.se testet et nyt produkt, der lystrer navnet Bandy Stick. Vi stævnede ud i Lillebælt på vores kendte havørredpladser, loaded med en fyldt forfangsmappe med 3″ Bandy Stick – nogle af dem gjorde vi lidt pæne til dagen og monterede sylespidse og saltvandbestandige Owner ST-46TN i stedet for de medleverede VMC enkeltkroge og andre fik lov til at beholde enkeltkrogen.

DSC03425
En sommerørred er faldet for en Bandy Stick

Til at holde styr på Bandy Stick og trække arrangementet ned i vandlaget bruger vi som sædvanlig en Dipsy Diver.  Efter bare en halv times fiskeri, falder det første hug og det er på “Frøen” i farve grøn/gul – dog er det en havørred lige omkring målet og den genudsættes ved bådsiden. 10 minutter senere gentager showet sig – endnu en undermålsfisk og 1 time senere hugger en mindre torsk også.

Strømmen tager til og den nærmer sig nu +2 knob så vi beslutter os for at søge til et andet sted, men næppe har vi taget denne beslutning før Jan´s yderste hjul, hvæser som en sindsyg – en fin og noget større ørred har taget Bandy Stick, igen “Frøen” og den kæmper godt i den hårde strøm – Jo jo, de kan godt fange fisk !

Bandy Stick-sortimentet rummer 1,5″ og 3″ varianter i alskens farver – ingen tvivl om at vores favorit er 3″ 010 “Frøen”, men andet kan helt sikkert også fange fisk.

DSC03486

På billedet ses et mindre udvalg af  farvemulighederne 3″ Bandy Stick

LÆS OGSÅ:
Hjul og stang til havørredfiskeriet

Se mere om Bandy Stick på http://www.trollingcenter.se

 

 

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.