Sikker grill i småbåden - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Sikker grill i småbåden

Mad i det fri smager altid meget bedre og god mad efter en tur med familien eller fiskekammeraterne på vandet med flot udsigt er bare endnu mere lækkert.

Holder du af at grille i småbåden er her et par gode råd

Find læ

Find et passende roligt sted at ankre op, når der skal grilles. Så kan alle ombord slappe af og nyde omgivelserne sammen med den gode mad. Læ og uforstyrrede omgivelser findes de fleste steder, men opsøg for eksempel små-øer og gør brug af læsiden på disse.

Anvend ordentligt udstyr

Der findes professionelle grill, hvor ydersiden af grillen ikke bliver varm og til bådbrug må dette siges at være ideelt set fra et sikkerheds-synspunkt. Af de bedre fabrikater er blandt andet mærket Cobb, der også tilbyder et stort tilbehørssortiment.

Hav ildslukker parat

Er uheldet ude så sørg for at der er ildslukkere ombord og at alle ved hvordan de betjenes

Røg ombord kan på en uheldigvis måde signalere til andre sejlere at der er brand ombord, så vær opmærksom og giv tydeligt signal til andre sejlere at alt er OK

Vær kreativ

En friskfanget makrel, som det er sæson for lige nu, kan nemt ryges på en Cobb-grill og det skal nok få tænderne til at løbe i vand på de fleste. Men med denne grill-type er det også muligt at bage brød og mange andre lækkerier.

Velbekomme og god sommer

Vil du læse mere om Cobb-grill og få inspiration til grill kan du se den her

 

LÆS OGSÅ:
Hold varmen under dragten

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.