Gang i havørrederne på Fyn – 15 stk. i hånden

Sommertid er lig med havørred-tid i bælterne omkring Fyn, hvor de søger til strømrige områder. Således melder den erfarne trollingfisker Henning Knudsen fra Fyns Trolling Klub om vældig godt fiskeri i øjeblikket.
Henning er en meget alsidig fisker og dagen var egentligt planlagt til at fange lidt tobis, men selvfølgelig skulle jeg lige have et par stænger ude – og inden dagen var omme, havde jeg haft mere end 15 ørreder oppe at vende i båden, så en rigtig fin dag der vidner om at der er gang i ørrederne nu, og da konditionen på dem også er i top, giver det nogle fantastiske fiskeoplevelser.

 

LÆS OGSÅ:
Rügen leverer ! Gedder op til 16,3 kg.

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ohøj Skipper !

Få eksklusivt indhold, tips og tricks fra vores side.

Få de vigtigste artikler, konkurrencer og nyheder serveret i en let og nærmest spiselig form.

Det er simpelt! Skriv din email og så ses vi på den anden side :-)

 

Velkommen om bord !