Gang i havørrederne på Fyn – 15 stk. i hånden - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Gang i havørrederne på Fyn – 15 stk. i hånden

Sommertid er lig med havørred-tid i bælterne omkring Fyn, hvor de søger til strømrige områder. Således melder den erfarne trollingfisker Henning Knudsen fra Fyns Trolling Klub om vældig godt fiskeri i øjeblikket.
Henning er en meget alsidig fisker og dagen var egentligt planlagt til at fange lidt tobis, men selvfølgelig skulle jeg lige have et par stænger ude – og inden dagen var omme, havde jeg haft mere end 15 ørreder oppe at vende i båden, så en rigtig fin dag der vidner om at der er gang i ørrederne nu, og da konditionen på dem også er i top, giver det nogle fantastiske fiskeoplevelser.

 

LÆS OGSÅ:
Kajak-fisker fighter rekord-marlin over 6 timer og slæbes 13 sømil til havs

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.