Poca genetableres !

Horsens Folkeblad har været i dialog med direktør Erik Marker, der sammen med sin hustru Betina Pedersen driver glasfiberfabrikken, og den glædelige nyhed er at Poca-kontoret genåbner i dag, mens at produktionen af de populære glasfiber-både har lidt længere udsigt.

Erik Marker udtaler at det er lykkes at redde virksomhedsdata og enkelte forme – og der derfor er grundlag for at videreføre produktionen.
Umiddelbart venter informationsmøde med medarbejdere og besigtigelse af skadernes omfang fra forsikringsselskabet – men umiddelbart herefter vil kræfterne koncentreres om at bygge en ny fabrik op fra bunden.

Poca vil dog orientere deres kunder om forsinkelser i levering – men da ordrebogen er godt fyldt til langt ind i 2018, vil den fremgangsrige virksomhed hurtigst muligt genetablere forme og produktion.

Der er stor materiel skabe i Hedensted, men ingen tilskadekomne.
abe94c_071ad5cb4e2c473fbf461528468fb5c2~mv2
Fotos: Mads Hansen
Læs den fulde artikel fra Horsens Folkeblad her

LÆS OGSÅ:
Australien - systematisk og syg sabotage på bådtrailere

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.