Se Lowrance-nyheder på Boat Show - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Se Lowrance-nyheder på Boat Show

Amerikanske Lowrance, der siden 1957 har glædet og imponeret lystfiskere verden over med deres forrygende ekkolod og kortplottere, har smøget ærmene op og viser nu muskler igen. Lowrance lancerer nu helt nye multi-instrumenter, der får alle elektronikinteresserede op ad stolene.

KOM FORBI PALBY’S STAND PÅ BOAT SHOW OG SE NYHEDERNE !

Elite Ti – nu i 9″ og 12″ version

De seneste års største salgssucces fra Lowrance er den populære Elite Ti serie. Disse stand-alone kombi-instrumenter bliver nu fulgt op med endnu større modeller i 9″ og en 12″ version. Begge versioner understøtter CHIRP, StructureScan og SideScan teknologi.

Skærmen er Lowrance’s velkendte SolarMax TouchScreen med fine opløsninger på 800×840 (9″) og 1200×800 (12″) der giver et fantastisk skærmbillede.

Som med Elite Ti i 7″ version er der på de større instrumenter mulighed for at tilslutte Motorguide elmotor via NMEA 2000 og således kontrollere elmotoren via skærmen, hvilket er særligt nyttigt, når der skal dørges på skrænter, der ofte holder fisk.

Elite Ti 9″ og 12″ er på lager nu hos de førende forhandlere og køber du samtidigt en transducer med, i en såkaldt bundlepack, får du virkelig meget elektronik for pengene.

Priserne starter på 8.399,- for 9″ version og 12″ 20.499,-

 

 

HDS CARBON
 
SolarMax HD – skærme i knivskarp opløsning
Billedet står på disse skærme knivskarpt, uden man aner den mindste kornethed. Betragtningsvinklen er på disse skærme særdeles god og man skal derfor næsten helt ud på siderne, før at man oplever et tab i effekt.      
En af de gode nyheder ved HDS Carbon er klart den forbedrede skærm, hvor man på denne model anvender en højere opløsning på 7” (1024×600) og 9” (1280×720). Denne gode opløsning placerer HDS Carbon, som den ledende på området og giver kunderne muligheder for bedre at se skærmen med solbriller, samtidigt med at synsvinklen forbedres, således at fiskemakkeren der ofte sidder lidt forskudt fra instrumenterne også kan følge med på skærmen. Lowrance kalder disse skærme SolarMax HD. Modellen i 12” forbliver i opløsning 1280×800 men med samme gode egenskaber.
 
Dual-Channel Chirp
At HDS Carbon kommer fra en respekteret Navico-familie, ses også her, da den nu er med de samme features som Simrads Evo 3, hvor der nu er mulighed for at køre Dual-Channel Chirp og se to skærmbilleder på samme tid. I praksis betyder det at du ved at lave delt skærm kan anvende to enkelte transducere eller en enkelt dobbeltfrekvens-transducer og se begge frekvensområder samtidigt på én skærm og på denne måde søge efter fisk i et større område og samtidigt se, hvad der er præcis under eller foran båden.
 
Masser af Processorkraft
Det kræver en del af en processor at køre med Dual-Channel Chirp og her er der masser af kraft at hente i denne nye HDS Carbon, som man har forsynet med en Dual-Core processor og masser af RAM.
 
 

 

LÆS OGSÅ:
Sikkerhedstips til sejlads i de kolde måneder

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.