20.000 gange TAK ! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

20.000 gange TAK !

Da vi startede smaabaadsnyt for 14 dage siden, havde vi store forhåbninger om at siden kunne eksponere det vigtige arbejde, der foregår i de mange danske småbådsklubber og bringe relevante artikler om småbåde – og alt hvad vi bruger dem til.
 
Vi er stærkt begejstrede for den kæmpe opbakning, der er – ikke mindre end 20.000 har været forbi siden på den korte tid og mange har responderet særdeles positivt på at der nu er et medie, der på tværs af alle klubber, landsdele og bådtype – kvit og frit hjælper med at bringe relevante nyheder, artikler og sidst men ikke mindst – eksponerer arrangementer, ture, ildsjæle og klubånd. 
 
Smaabaadsnyt kan frit benyttes til eksponere ovenstående – vi hjælper med at få budskaberne ud over rampen, så vi får livet i småbådsklubberne til at blomstre.
 
Har I et arrangement, en klub-pioner, et bådprojekt eller andet som du synes, fortjener lidt opmærksomhed – tøv da ikke med at tage fat i os !
 

 

LÆS OGSÅ:
Storebæltsbroen som fiskeområde

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.