Garmin lancerer Livescope XR!! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Garmin lancerer Livescope XR!!

Garmin bringer revolutionerende ekkolodsteknologi til live-scanning til fiskeri ved kyst og på åbent vand med det nye LiveScope XR System

Ny transducer tilbyder levende ekkolodsdækning på op til 150 m i ferskvand og op til 100 m i saltvand

Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NYSE:GRMN), verdens største1 og mest innovative marineelektronikproducent, afslørede i dag LiveScope™ XR, den seneste tilføjelse til sin prisvindende live-scanning ekkolodslineup, nu med en udvidet rækkevidde til dybere og åbent vand. Med fremragende billedskarphed på både tætte og lange afstande samtidigt, leverer LiveScope XR realtidsbilleder af fisk og struktur op til 150 m foran eller under båden.

“Du har aldrig set realtidsbilleder af fisk og struktur på afstande og dybder som her,” sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “LiveScope XR tilbyder en betydelig rækkevidde uden at ofre billedklarhed og opløsning. Efter at have sat standarden for live-scanning ekkolod, er vi begejstrede for at fortsætte med at bringe denne teknologi til dybere vand, så endnu flere lystfiskere kan opleve forskellen i LiveScope.”

Se mere med et udvidet sortiment

Med et optimeret design til dybere vand har LiveScope XR-transduceren udvidede elementer, så lystfiskere kan se både billeder for kort og land afstand i realtid. Lystfiskere kan se længere omkring og under båden – op til 150 m i ferskvand og 100 m i saltvand – og funktionen Reverse Range giver dem mulighed for at bruge mere af skærmen til at vise fisk og struktur. For at se detaljer tættere på båden, viser Compress Range-funktionen et live look i skarpe detaljer tæt på, mens det stadig giver lystfiskeren mulighed for at holde øje med mål længere væk på samme tid.

Med syv farvepaletter at vælge imellem kan lystfiskere se fisk og strukturer i levende kontrast og klarhed. Som alle LiveScope-transducere er LiveScope XR udstyret med ekstra sensorer, der gør det muligt for den konstant at justere ekkolodsstrålerne for at kompensere for bådens bevægelse, så selv under barske forhold vil lystfiskere stadig se et stabilt ekkolodsbillede, selv ved et udvidet område.

Upgrader til LiveScope XR fordele

LiveScope XR System inkluderer en kompakt GLS™ 10 Black Box med en LiveScope XR LVS62 transducer, sammen med en trollingmotorcylinder og akselmonteringssæt, perspektiv-monteringsbeslag og et simpelt plug-and-play Garmin Marine Network-stik for nem installation og integration med en kompatibel plotter. Med en gratis softwareopdatering kan LVS62-transduceren (sælges separat) føjes til en eksisterende LiveScope System black box for kunder, der ønsker at opgradere.

Både LiveScope XR System og LiveScope XR LVS62 er tilgængelige nu, med vejledende priser på henholdsvis DKK 24,799 og DKK 18.699. LiveScope XR er kompatibel med en lang række Garmin GPSMAP®- og ECHOMAP™-plottere og combo-enheder. Klik her for at se hele listen over kompatible enheder.

LÆS OGSÅ:
AMEC 600W - High-performance AIS-sender