Se alt det nyeste grej fra de førende producenter - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Se alt det nyeste grej fra de førende producenter

Er du blandt dem, der kontinuerligt holder opdateret med de nyeste grej-tendenser for herigennem at optimere dit fiskeri og fangstchancer – så kan du roligt læse videre… for her kommer grejnyheder fra eksempelvis RAPALA, Storm, Lunkercity, StrikeKing, SavageGear og mange flere….

Dette er et galleri af en andel af de største nyheder fra dette års ICAST, som er grejproducenternes udstillingsvindue for den kommende sæson. Der er naturligvis en vist amerikansk indflydelse qua det store marked og hjemsted af producenter derovre, men masser af de bass-fokuserede grej kan vi herhjemme anvende til aborre, sandart og gedde-fiskeriet.

Da mange nyheder individuelt skal vurderes hvilke lande, de skal lanceres i – er der ikke nogen garanti for at grejet kommer til salg herhjemme men i vores globaliserede verden kan alt jo hjemkøbes fra selv fjerne lande.

Klik dig igennem galleriet og bliv lidt klogere på hvad tendenserne er – og hvad du ikke vidste at du manglede…

Galleriet er bragt i uddrag fra Wired2Fish

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.