10 års jubilæum - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

10 års jubilæum

Midtjysk Småbådsfiskeklub tog sin start d, 19 juni 2007, vi var nogen stykker som savnede lidt det lokale sammenhold, i stedet for som tidligere at køre landet rundt for at dyrke fælleshyggen ved fiskeriet uden at det kom op på et plan hvor der går for meget konkurrence i det.

Stiftende generalforsamling blev afholdt og klubben blev skabt med bare 13 medlemmer fra start, klubben voksede stille de første par år, vi tog kontakt til Danmarks Småbådsfiskeklub for at komme ind under en større fælles paraply, med flere muligheder samt en forsikringsordning som vi kunne tilbyde vores medlemmer, MSK kom i betragtning, først på prøve for at se om klubben var en seriøs klub som ville fællesskabet, det lykkedes os at overbevise de andre klubber i fællesskabet som nu består af Sjællands Småbådsfiskeklub (SSK) og Fyns Trollingklub (FTK) Midjysk Småbådsfiskeklub (MSK).

Klubberne arbejder sammen på tværs af landet om fælles interesser men arbejder også selvstændigt i hver deres landsdel, men alle er velkommen hos hinandens arrangementer.

Klubben er vokset til i dag at være ca. 200 husstandsmedlemmer spredt ud på det meste af Jylland og klubben vokser stadig stille og roligt. Klubbens formål med at holde det på et plan hvor alle kan være med og alle er velkommen holder stadig ved magt, og det sociale er bestemt ikke glemt, der hygges på alle turene med grillpølser m.m. efter hver tur. Udover fisketure har klubben lavet arrangementer som foredrag, støbe aften, værkstedsdage, røgekursus, madlavning, messeture, m.m.

Klubben stod for DM i Havfiskeri i 2016 som var klubbens første rigtig store arrangement i Danmarks Småbådsfiskeklubber og dette blev afholdt med stor succes, dog drillede vejret desværre.

Klubbens 10 års jubilæum afholdes på Grenå havn fra d, 16/17/18 juni og vil være for medlemmer fra alle 3 klubber

Arkivbillede fra DM i Havfiskeri 2016
abe94c_34a08adab39f4bf69c6adb1247909f34-mv2 (1)
Læs mere om Midtjysk Småbådsfiskeklub her

LÆS OGSÅ:
Trolling Master 2020 aflyses!!

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.