Den perfekte krog til trollinglaks – trekroge

Mange fiskere er mere traditionstro og sværger til de “gode gamle trekroge”. I forretningen http://www.fluer.dk fortsætter vi vores søgen efter kroge til trollinglaks og Lars bringer os over til deres enorme udvalg af trekroge. “Vi har kroge til enhver smag og pengepung, bare fortæl os hvilke behov du har” .

Vi er af den helt klare overbevisning at vi vil have noget i den bedste ende af kvalitets-skalaen – noget på den øverste hylde, som kan holde til laks i morfar-klassen og ikke efterlader den velordnede Plano-kasse i et inferno af flyverust bagefter.

Vi har derfor set på to modeller – VMC 7554 CB og Owner ST-46TN
Referenceblink er stadig de kendte modeller fra ABU – 60g og 40g Toby og 30g Hammar, så har du en ide om størrelsesniveauet.
abe94c_308ee29a93f9416fac85a7e357fcbc15-mv2

VMC-krogene brillerer med deres Coastal Black overfladebehandling, der giver endnu mere styrke til krogen og som sikrer dig en krog, der holder distancen uden at få irriterende rustmærker. Krogspidsen er kemisk skærpet og der er ingen tvivl om den kan penetrere selv den mest genstridige laks der slår efter blinket.
abe94c_f5bbe13c754d433187b483f92d52f003-mv2

Vi bemærker desuden at krogøjet på VMC-krogene er lavet efter det såkaldte “inline” princip, der placerer krogen præcist i midten på dit blink og sikrer mod en forskydning, der dels kan påvirke blinkets gang, men også kan blive udslagsgivende når laksen i aggression eller skinangreb slår efter blinket og det er millimeter der afgører om den kroges eller ej.
abe94c_69fda77b6ee74fc09e852ce9ae1a6fee-mv2

LÆS OGSÅ:
Havørred fiskeri med innovative tungsten blink

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.