Danmarks bedste trollingstang i nye klæder - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Danmarks bedste trollingstang i nye klæder

Vi har set lidt på de nye trollingstænger fra Fladen. Stængerne er Fladen Maxximus Shadow 7”/210 cm i massiv carbon – vægtklasse 10-20 lbs. Stængerne er modsat den sidste variant nu i eet helt stykke, hvor den gamle var delt ved håndtaget.
 
 
Stangen er nu hele 65 gram lettere end den tidligere version, hvilket formodentlig skyldes at den ikke er delt ved håndtaget, samt at den nye model er en anelse tyndere i klingen.
Stangen virker let med en god blød aktion i toppen der passer godt til downriggeren. Presses stangen viser den masser af bund, dog mærkes aktionen helt ned i håndtaget, hvor den todelte model her virker lidt stivere.  Denne bedre føling ser vi som noget positivt og ingen tvivl om den vil kunne håndtere store fisk og også kan håndtere presset fra sideplanere. Finish er rå matsort klinge med øjebeviklinger i en mørk blå farve. Øjelakeringer fremstår rene og med passende tykt lag til at beskytte beviklingerne.
 
Håndtaget giver med de fasede kanter et virkelig godt greb og drejer ikke i hånden, når der spoles ind på multihjulet. I det hele taget en rigtig god stang, der fremstår i high-end kvalitet og ekstremt solid.
 
 
 
Data:
Navn: Fladen Shadow 7”
Længde: 7” i eet stykke. 210 cm.
Vægtklasse: 10-20 lbs.
Øjer: 9 stk. fra Fuji med keramisk foring.
Carbontype: Massiv
Vægt: 295 g
Hjulholder: “Fuji”-type med rustfri foret holder
Håndtag: 61 cm. Ca. 30 mm tykt. Skum med fasede kanter og krydsbunddup  

 

LÆS OGSÅ:
4street - nyt URBAN predator-brand

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.