Vælg SejlSikkert-plakat og vind flotte præmier!

Fritidsfiskere skal være mere trygge på vandet

SejlSikkert indsatsen arbejder for at flere mennesker skal være sikre, når de færdes på vandet og de har nu søsat en kampagne, der skal gøre at flere fritidsfiskere anvender redningsvest.

Fritidsfiskere er i en helt særlig risiko, da de ofte er på vandet i mange dage om året og desuden anvender båden som en arbejdsplads, som betyder at der skal håndteres tungt udstyr – og det indebærer en risiko som SejlSikkert vil gøre op med og få flere fritidsfiskere til at anvende den vigtige redningsvest.

fritidsfisker
Bær redningsvesten hele tiden som fritidsfisker er det tydelige budskab i kampagnen

Vælg den helt rigtige plakat

SejlSikkert vil i deres kampagne gerne have DIN hjælp til at vælge den helt rigtige plakat som skaber mest opmærksomhed for landets fritidsfiskere. SejlSikkert har lavet flere gode kreative oplæg og DU skal nu hjælpe dem med at vælge den helt rigtige plakat til deres kampagne.

De 4 nedenstående plakater skal SejlSikkert have hjælp til at vælge til deres kampagne.

Hvilken syntes du appelerer bedst til fritidsfiskere?

Konkurrence skaber opmærksomhed

I forbindelse med kampagnen er der rigtig fine præmier at vinde og få frisket sine fiskeredskaber op eller at få nyt lækkert bådudstyr. Det er ganske let at deltage – Alt man skal gøre er at hjælpe SejlSikkert med at vælge den helt rigtige plakat til deres kampagne. Der er hele 10 stk gavekort at vinde på ialt 7.500 kr. til en af landets store forhandlere af bådudstyr.

Du deltager meget let ved at trykke her

Det er super hurtigt at give sin mening til kende og så er man med i lodtrækningen om flotte gavekort til nye fiskeredskaber eller bådudstyr

Dette indlæg er bragt i samarbejde med Søsportens Sikkerhedsråd, der står bag SejlSikkert-indsatsen, der blandt andet rummer et netværk af 450 frivillige og som arbejder på at øge sikkerhedskulturen blandt sejlere, fiskere, roere og alle andre, som dyrker fritidsaktiviteter på vandet. Du kan læse meget mere om SejlSikkert her

LÆS OGSÅ:
AIS sender i båden - sådan gør du