Mød os på Boat Show – TEC 7

Kvalitetsprodukter til de danske både 

For cirka 20 år siden, introducerede virksomheden Novatech Tec7 på det belgiske marked. Et unikt produkt, fordi et stort antal tætningsmidler, klæbestoffer og siliconer pludselig blev erstattet at et enkelt polymer. Det blev vejen til succes, en vej som Tec7 stadig følger og udvider og har da også siden udviklet en hel produktserie med samme gode karakteristika, der betyder at brugeren får et produkt med store anvendelsesmuligheder – og målet er det samme som da Tec7 startede – Det skal være det bedste på sit område !!

TEC7 er kvalitetsprodukter til de danske bådejere, der sikrer et godt resultat når båden skal vedligeholdes

Produkter til barske forhold

At være bådejer kræver ofte vedligehold og man kan stå i enkelte problemstillinger, der kræver særlig opmærksomhed for at sikre at skader ikke udvikler sig. Tec7 markedsfører flere produkter, specielt designet og udviklet til det hårde saltvandsmiljø – for eksempel kvalitetsprodukter til fugning/limning, smøring, afrensning og vedligehold på båden.

Find den helt rigtige multispray til vedligehold af din bådmotor så den modstår det hårde saltvandsmiljø og korrosion

Ekspert-tips på Boat Show

På stand A-1026 står Tec7’s eksperter klar til at øse ud af deres viden om produkterne og til hvordan du sikrer lettere, bedre og mere beskyttende vedligehold af båden – så tag en tur forbi dem og få en snak om dine udfordringer eller blot for at få frisket anvendelsen af produkterne op over en kop kaffe.

På stand A-1026 kan du få gode råd til rigtig limning og vedligehold af båden og hvem vil ikke gerne have et perfekt resultat når forårklargøringen står for døren

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ohøj Skipper !

Få eksklusivt indhold, tips og tricks fra vores side.

Få de vigtigste artikler, konkurrencer og nyheder serveret i en let og nærmest spiselig form.

Det er simpelt! Skriv din email og så ses vi på den anden side :-)

 

Velkommen om bord !